A legnépszerűbb online vásárolt gyógykészítmények

A PharmaPlaza.hu webpatika vásárlói között végzet felmérésből kiderül, milyen egészségügyi termékeket vásárolunk szívesen online.

Egy korábbi cikkünkben már részletesebben írtunk a magyarországi online vásárlási szokásokról, azon belül is a webpatikák népszerűségéről, és hogy hogyan tudjuk meghatározni honnan vásárolhatunk gyógyszereket biztonságosan. A cikk megtalálható itt: Vásárolnak a magyarok gyógyszereket online?

Ezúttal az is kiderül, mely termékeket rendeljük legszívesebben!

 pexels-photo-163944.jpeg

A PharmaPlaza.hu legkelendőbb termékei a gyermektervezéshez és babaápoláshoz kapcsolódnak, majd ezt követik a különböző haj-köröm erősítők, bőrgyógyászati és kozmetikai készítmények, valamint a vitaminok. Mindezek alapján elmondható, hogy szívesen vásárolunk olyan termékeket online, melyek valamilyen módon a szépségápoláshoz kapcsolódnak, valamint szervezetünk megerősítéséhez. 

A legkevésbé kedvelt termékeknek az idegrendszerhez kapcsolódó, valamint a különböző szemészeti és szájápolási készítmények bizonyulnak. Felmérésünk alapján elmondható, hogy a vásárlók azok a készítményeket részesítik előnyben, melyek a megelőzéshez, az előzetes felkészüléshez, a szervezet felerősítéséhez kapcsolódnak.